Ивел 93
Към Виртуална обиколка

За компанията

Ивел 93 е компания за производство, търговия и дистрибуция на продукти за сладкарството и хлебопроизводството. Основана е през 1993 година в град Благоевград.

Ивел произвежда за магазинната мрежа собствени марки боза „Жити“, локум и локумени вафли „Ивел“ и какаов крем “Choko Dreams”.

За нуждите на производителите и ХОРЕКА мрежата, компанията произвежда широка гама какаов крем, шоколадов кувертюр, локум и локумена паста. Ивел е дългогодишен и надежден партньор на хлебопроизводителите и сладкарите в Югозападна България.

Логистично фирмата е добре изградена. Разполага със собствена производствена база в Благоевград, която постоянно се модернизира и разширява. Има три складови бази в Югозападна България и автомобилен парк за бърза доставка на продуктите за нашите клиенти, както и широка дистрибуторска мрежа в страната. Екипът ни е от висококвалифицирани професионалисти, които постоянно се обучават и развиват.

Мисия и ценности

Да бъдем коректни, лоялни и отговорни към всички партньори и клиенти свързани с нашата дейност.

Да държим на постоянството и да сме сигурни, че партньорите ни могат да разчитат на нас и да изпитват удовлетвореност от съвместната ни дейност.

Да доставяме удоволствие и положителни емоции чрез нашите продукти.

Да бъдем добър работодател, който развива и подобрява персонала. Човешкият фактор има важен принос в развитието на бизнеса. Отличният вкус на една напитка или храна може да се постигне само с майсторството и желанието на хората, които я създават.

За работния процес

ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ
ДОВОЛНИ РАБОТНИЦИ
ДОБРИ РАБОТНИ УСЛОВИЯ
УВАЖЕНИЕ В ЕКИПА

Запознайте се с нас

Верка Атанасова
Верка АтанасоваУправител
Янко Атанасов
Янко АтанасовСпециалист Продажби
Тодор Ралчев
Тодор РалчевМениджър Продажби

Партньори на ИВЕЛ 93